GRAFISKE YDELSER

FRA EN DEDIKERET GRAFIKER

Mobilvenlig hjemmeside

En hjemmeside er en vigtig digital platform, der brander din virksomhed. For mig er det vigtigt, at sidens design fremstår stilrent og udtrykker professionalisme.
En hjemmeside lavet af mig er topmoderne, og tilpasser sig automatisk til mobil og iPad.

Pris fra 5900,-

Firma logo

Få din virksomheds kerneidentitet udtrykt i et stilrent logo, som udstråler de kompetencer din virksomhed tilbyder.
Et logo designet af mig ser også godt ud i sort/hvid, da Jeg mener det er vigtigt, at logoet også stråler i sin simpleste form.

Pris fra 2995,-

BESTIL ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Illustrationer i vektorgrafik

Illustrationer og infografik

Skal du bruge håndtegninger eller digitale tegninger i vektorgrafik? Så er jeg er en habil tegner og illustrator, der kan løse dine opgaver.

Webbanner og Plakatdesign

Lav kampagner med et webbanner du kan dele på de sociale medier, eller have som topslider på din webshop. Eller måske ejer du en fysisk butik? Jeg designer iøjefaldende plakater der lokker kunder ind i butikken!

Pris fra 990,-

3D Visualisering

Jeg arbejder som arkitekt med 3D visualisering på daglig basis, hvilket er en kompetence jeg også tilbyder som freelance grafiker.

Photoshop Efterbehandling

Jeg mestrer efterbehandling af billeder. Måske skal et sommerbillede udstråle efterår, eller et billede taget om middagen kl. 12 burde egentligt være et natbillede.
Jeg kan give billeder præcis det udtryk du ønsker.

Direkte kontakt med grafikeren

En af fordelene ved at vælge mig er, at I er i direkte kontakt med grafikeren. Jeg er dén ekstra mand, der sikrer, at I navigerer trygt, sikkert, og stilrent igennem den grafiske jungle.