Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger

Damgraphics v/Thomas Dam
Birkedommervej 22 2tv
2400 København NV
Telefon: 42 42 22 90
Email: thomas@damgraphics.dk

2. Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende din computer. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Se evt. denne guide om hvordan du kan slette cookies.
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og anonym statistik, så vi kan forbedre vores brugeres oplevelse

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google (Google Analytics – til trafikmåling/statistik for besøgende)

6. Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.